fbpx

Ljubavnoj groznici Valentinova ne odoljevaju niti oni najotporniji na romantiku.  Učinite svoj dom ljubavnom oazom – stvorenom samo za vas i vašeg partnera!

Odlučili ste Valentinovo proslaviti u vlastitom domu ? Uz sva pripremljena iznenađenja, očekuje vas i dekorisanje doma kako bi ugođaj bio potpun. Valentinovo je idealna prilika da uz mala ulaganja unesete dodatni šarm u vaš životni prostor te ugodno iznenadite sebe i one s kojima ćete provesti taj dan.

Sitnim detaljima, poput cvjetnih aranžmana, mirisnih svijeća i opuštajuće muzike, upotpunit ćete romantični ugođaj. Posvetite se ukrašavanju svih prostorija stana.

Ljubavnu dobrodošlicu poželite već na ulaznim vratima, postavljanjem otirača za noge s ljubavnim motivima.

Pri uređenju dnevnog boravka i spavaće sobe koristite dekorativne deke ili jastučiće, koji će osvježiti interijer, naglasiti romantične trenutke te podići šarm i osjećaj topline u prostoru. Upotreba crvene boje je obavezna!

Jutarnja ili popodnevna kafa može biti prigodno servirana. Šaljice u obliku srca s originalnim kašikicama su svakako pravi izbor, koji crnu kafu pretvara u „ljubavnu“. Zadržite sličan stil i u dekorisanju stola. Desert na kraju dana, uz romantično postavljen stol i pokoju ljubavnu poruku, za neke će ipak biti previše, ali ne zaboravite, Valentinovo je samo jednom u godini!

I pored svega, ne zaboravite da su pokloni samo simbol ljubavi, dok je prava suština Dana zaljubljenih upravo vaša ljubav koju trebate njegovati i čuvati svakog dana u godini.