fbpx

Dostupni poslovni prostori za prodaju:

O1 PP4 – 155,50 m2

O2 PP4 – 155,50 m2

Ovo je izuzetno atraktivan projekat zbog svog odličnog položaja i kvalitetnog arhitektonskog planiranja, u kojem stanari mogu uživati u komforu, privatnost i maksimalno iskorištenom stambenom prostoru.

Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a visok kvalitet korištenih materijala i funkcionalnost su neke od karakteristika ovog kompleksa. Ugrađeni materijali, počevši od fasadnog sistema sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima i kvalitetne vanjske stolarije do prvoklasnog hrastovog parketa i sanitarnih uređaja i prostranog lifta za 8 osoba marke “Schindler” garantuju budućem vlasniku dugoročno zadovoljstvo.

Vanjska petokomorna PVC stolarija, sa aluminijskim žaluzinama i odličnom termo i zvučnom izolacijom, je pravljena od “Rehau” profila.

Unutrašnja stolarija je drvena, a ulazna vrata su protuprovalna i protivpožarna. Zidovi u hodniku prema stanu su termički zaštićeni.

Podovi u predsoblju, kuhinji sa trpezarijom, kupatilu i balkonima su obloženi prvoklasnim keramičkim pločicama, a u sobama je visokokvalitetni hrastov parket.

Kupatila su opremljena sanitarnom opremom prve klase. Radi bolje zvučne izolacije, između zidova koji razdvajaju susjedne stanove, je ostavljen vazdušni džep koji doprinosi boljoj zvučnoj izolaciji, komforu i privatnosti stanara.

Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije, a ostavljena je opcija stanarima za ugradnju mjerila potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar).

Liftovi kao i sve komunikacije za prilaz platou, ulazak u stubište i pristup stanovima su prilagođeni za ulazak osoba sa umanjenim tjelesnim sposobnostima.

Lokacija:

Stambeno-poslovni kompleks O1 i O2 se nalaze u Krečanskoj ulici u naselju Irac, pored tržnih centara Bingo (bivši Tuš) i “Konzum”. Okruženi su novoizgrađenim stambenim objektima, osvijetljenim ulicama i poslovnim objektima, što zajedno daje punu sigurnost budućim stanarima. Prostor oko stambenih objekata je obuhvaćen posebnim ozelenjenim površinama i sadnicama. Stambeni objekti se nalaze u neposrednoj blizini sjeverne i južne magistrale i imaju odličnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada. U blizini stambenih objekata se nalaze fakulteti, srednje i osnovne škole, obdaništa, tržni centri, kulturni i sportski objekti, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje sa mogućnošću ugradnje kalorimetra. Vanjska petokomorna PVC stolarija sa termo i zvučnom izolacijom od “Rehau” profila. Unutrašnja drvena stolarija. Podovi u predsoblju, kuhinji sa trpezarijom, kupatilu i balkonima su keramičke pločice prve klase. Pod u sobama visokokvalitetni lamelni hrastov parket. Priključak za kablovsku TV. Telefonski priključak. Interfon. Vlastiti vodomjer. Parking.