fbpx
spo kino radnik euroherc

Izgradnja stambeno poslovnog objekta Kino Radnik započeta je u maju 2015. godine, dok je istoimeni objekat useljen u januaru 2017. godine.

Zainteresovani kupci su mogli da vrše kupovinu i rezervaciju stanova, poslovnih prostora, garaža i ostava u sjedištu naše kompanije, koje se nalazi u neposrednoj blizini predmetnog objekta u ulici Krečanksa 5-d, kao i putem e-maila nekretnine@dzenex.ba ili direktno na telefone 035 286 300 i 062 991 960.

Naš stil gradnje je već prepoznatljiv po sistemu “ključ u ruke” , kojeg smo se držali prililkom izgradnje i ovog objekta.

Tokom gradnje, kupcima je omogućeno uređenje stanova po njihovoj želji, a to znači da su kupci mogli da vrše odgovarajuče izmjene u stanu, odabir kupaonog namještaja , vrste i boje podnih i zidnih obloga, te sobnih vrata, a sve to u Bau Centrima Dženex, koji se nalaze u Tuzli, Lukavcu i Sižju.

Za sve kupce stanova obezbjedili smo popust od 10% na kupovinu namještaja u našem Salonu “SAN!”, koji se nalazio u Poslovnoj zoni Dženex u Sižju, gdje se sada nalazi naša Proizvodnja kuhinja i pločastog namještaja po mjeri. ( Ukoliko imate potrebu za kuhinjama po mjeri ili pločastom namještaju po mjeri možete nas kontaktirati na 061 736 556).

Osnovne karakteristike objekta:

SPO Kino Radnik sastoji se od dvije lamele, koje se razlikuju po spratnosti. Istočna lamela okrenuta je prema susjednom objektu “Euroherc” osiguranja i ima spratnost P + 9, dok zapadna lemela ima spratnost P + 1. Glavni ulaz u stambeni dio objekta nalazi se na sjevernoj strani.
U prizemlju istočne lamele nalaze se tri poslovna prostora, koja imaju izloge “otvorene” prema istoku, sjeveru i jugu.
U prizemlju niže lamele projektovane su garaže za individualne automobile i saobraćajnica kroz prizemlje tj. pasaž.
Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice, tako da smo projekovali slijedeće veličine stanova:
– jednosobni (32,69 m2)
– jednoiposobni (36,15 m2)
– dvosobni (42,00 – 54, 00 m2)
– dvoiposobni (55,00 m2)
– trosobni (60,00 – 64,00 m2)
Svi projektovani stanovi su osunčani i osvjetljeni, te u svemu zadovoljavaju propise i preporuke za stambenu gradnju.

Lokacija objekta:

Objekat se nalazi na veoma pristupačnoj i veoma ugodnoj lokaciji za stanovanje, koja je frekventno povezana sa centrom grada, a pri tome stanarima omogućava mir i raspoloživi prostor za bijeg od gradske gužve, prostore za šetnju, odmor i aktivan život.
Irac je postao jedno od atraktivnijih naselja u Tuzli, a naš stambeno-poslovni objekat Kino Radnik se nalazi u ulici Mije Keroševića, baš u naselju Irac.
U neposrednoj blizini objekta nalaze se: Ekonomski, Pravni, Rudarsko-geološki, Tehnološki i Medicinski fakultet. Zatim, Euroherc osiguranje, Uprava rudnika Kreka, Porezna uprava TK, Rudarski institut, BKC Tuzla, Benzinska pumpa PETROL, Autobuska i željeznička stanica Tuzla, TC Konzum, Svijet kupatila Dženex, TC Babilon, Elektrodistribucija, obdanište, TC Omega, SKPC Mejdan.

Prednosti naše gradnje:

Svojom kadrovskom i tehničko-proizvodnom opremljenošću u mogućnosti smo izvesti i najsloženije građevinske radove.

Imamo potpuno zaokružen tehnološki proces rada, što omogućava tržišni nastup po sistemu “ključ u ruke”.

Kompanija Dženex d.o.o. Tuzla je prepoznatljiva po kvalitetnoj gradnji, gradnji koja traje.

Stambeno-poslovni objekat “Kino Radnik” je projektovan u savremenom duhu po najnovijim standardima gradnje i sa najsavremenijim materijalima.

Objekat je projektovan sa vanjskim zidovim debljine 25 cm, toplinski zaštićene fasade od 10 cm sukladno euro standardima toplinske zaštite objekata, što znači da je vanjski zid projektovan sa ukupnom debljinom od 35 cm.

Zidovi između stanova su dupli sa zvučnom izolacijom (izofon) što omogućuje intiman i miran boravak u stanu.

Karakteristika naših višekatnica na koju smo posebno ponosni i prvi u Bosni i Hercegovini su liftovi švicrskog proizvođača “Schindler”.

Glavne značajke naše gradnje:

Kablovski priključak, priključak telefona i interneta
Centralno grijanje priključeno na gradsku mrežu sa ugrađenim kalorimetrom
Unutarnja stolarija stanova visoke kvalitete, obrađena sa prirodnim materijalima
Protuprovalna ulazna vrata visoke kvalitete
Kupatila opremljena sanitarnom opremom 1. klase, uz mogućnost odabira po želji kupca
Kupatila i kuhinje obložene visokokvalitetnom keramikom
Obrada podova – svi podovi projektovani kao plivajući pod (zaštita od udarne buke) sa završnom obradom od prirodnih i kvalitetnih materijala po izboru projektanta
Stubište: granitne ploče
Mokri čvorovi: keramika
Balkoni: gres – protuklizna keramika
Sobe: troslojni parket
Balkonske ograde su dijelom zidane, a dijelom izvedene od čeličnih bojenih profila
Poslovni prostori će biti izvedeni po sistemu “Roh Bau”
Garažna vrata su sekciona sa daljinskim upravljanjem
Mogućnost kupovine zasebih ostava unutar objekta
Obezbjeđena nesmetana uknjižba 1/1 u ZK svih stanova, poslovnih prostora, garaža i ostava