fbpx

Poštovani, danas Vam iz ponude predstavljamo naš slobodan višenamjenski poslovni prostor površine 40m2 na izuzetno atraktivnoj lokaciji naselje Stupine.

LOKACIJA: ul. Mehmedalije Mak Dizdara, Stupine C3, 75 000 Tuzla Poslovni prostor se nalazi u elitnom dijelu Grada Tuzle, u neposrednoj blizini Hotela Tuzla. Poslovni prostor se nalazi na izrazito pogodnoj i atraktivnoj lokaciji jer se sve važnije institucije nalaze na udaljenosti od 5 minuta hoda od poslovnog prostora, kao što su: Gradska uprava, Sud i Tužilaštvo, Univerzitet u Tuzli, Elektrodistribucija, Direkcija Pošte, Bh Telecom, kao i regionalna direkcija NLB banke i regionalna uprava Raiffeisen Banke. U neposrednoj blizini nalazi se i Gimnazija „Meša Selimović“, Osnovna škola „Jala“ Hotel Mellain, Pivara Tuzla, TC Murex, budući TC C4 (namjenjen trgovačkoj delatnosti), nekolicina sjedišta privatnih preduzeća, dva supermarketa Bingo, Gradska pijaca i Centralna džamija princa Abdullaha. Poslovni prostor je okružen mnogim ugostiteljsko-trgovačkim objektima, a velika frekvencija kako pješačke zone, tako i gradskog saobraćaja čini ga pogodnim za bavljenjem raznim djelatnostima budućeg korisnika – kupca.

Mapa užeg područja poslovnog prostora

NIVO UREĐENJA: Garantirano visok  kvalitet gradnje, kao i veoma atraktivna lokacija osnovna su odlika ovog poslovnog prostora. Poslovni prostor je uređen i pogodan je za kancelariju, frizerski salon, salon ljepote,…. Prostor je klimatiziran. Sistem sa dovedenim svim priključcima: struja, voda, kanalizacija, telefon, grijanje (grijanje je toplinsko gradsko preko mjerača – kalorimetra, što je jako povoljnije za korisnika). Po strukturi poslovni prostor čine dvije prostorije koje su odvojene pregradbenim zidom i mokri čvor. Veliki stakleni paneli čine ga veoma svijetnim i prozračnim.

FASADA: Fasadna stolarija aluminijumska s termičkim mostom. Poslovni prostor  je orjentisan prema istoku.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju, te nas možete kontaktirati na:  +387 35 286 222, +387 35 286 222,  nekretnine@dzenex.ba